Hej kære gæst i vores skønne sommerhus!

Adressen er: Øster Skovvej 58, 6990 Ulfborg

Det er et ret klassisk vesterhavshus fra 1972 på 88 m2, så det er bygget i gasbeton, har stråtag og er dårligt isoleret. Grunden er på 900 m2, Den runde ende er en tilbygning fra 2003. Det er beliggende i et roligt typisk sommerhusområde, der hedder Nørhede Øst. Der er 5 minutters gang til Nissum Fjord ad hyggelige stier. Hvis man skal til Vesterhavet, er der 7 km. Det betyder, at der er næsten ingen vind på grunden, selvom der er godt med blæst ude ved kysten. Det betyder selvfølgelig også, at man nok er nødt til at køre, når man skal til havet. Hvis ikke bilen skal i gang, står der cykler i skuret.

Der er 3 værelser med 7 sovepladser. Husk sengetøj. Gå bare på opdagelse i huset. I finder spil, DVD’er og fjernsynet har både tyske kanaler fra parabolen og er på nettet.

Der er vaskemaskine og opvaskemaskine til lige at gøre livet og baggagen lidt lettere. Og man må godt bruge af det, der er i køkkenskabene. Det er et rigtigt køkken med typisk sommerhuskøkkengrej, så man får lyst til at lave noget nem mad. Der står i sommerhusloven, at man ikke må gøre noget, der er besværligt.

I skuret er der mere legetøj. Nøglen til skuret hænger i nøgleboksen inden for døren.

Der er eksempelvis petanque, fiskegrej, årer og redningsveste til båden, røgeovn til den friskfangede makrel, cykler, grillbriketter, brænde og ikke mindst det vigtigste: liggestole og hynder.